DLO i samarbejde med Ofir jobunivers: Find den bedste kandidat til din ledige stilling

Brancheforeningen DLO har siden 2012 samarbejdet med jobsitet Ofir.dk om at tilbyde brugere og samarbejdspartnere af dlo.dk målrettet stillingsannoncering til gode priser.

Om Ofir.dk

Ofir.dk er et af landets mest besøgte jobsites med mere end 700.000 besøg hver måned af såvel arbejdsgivere som jobsøgende. Derudover samarbejder Ofir med mere end 50 andre medier (Ofir jobunivers), der baseret på faglighed, brugerprofil eller geografi sætter annoncørerne i kontakt med de mange danskere, som ikke nødvendigvis er aktivt jobsøgende, men som alligevel kan motiveres til et jobskifte.

Jobannoncering via DLO og Ofir.dk

Annoncer opslået via dlo.dk vises både på DLOs hjemmeside og på Ofir.dk.

Endvidere kan du vælge at få annoncen vist på et eller flere af de cirka 50 medier, som indgår i Ofir jobunivers.

Før indrykningen af hver annonce vil du blive mødt af Ofirs anbefaling af, hvilke medier der er relevante for at besætte den ledige stilling.

Det er nemt, hurtigt og effektivt!

Medlemsrabat

Brugere og samarbejdspartnere af dlo.dk får 10% rabat på jobannoncering via Ofir.dk – gældende for samtlige produkter i Ofir jobunivers.

Alt efter rekrutteringens tyngde vil du kunne starte jobannonceringen for mindre end kr. 1000,-. Du skal altid benytte linket fra denne side, for at opnå rabatten når du indrykker en ny annonce. Rabatten vil blive vist i indkøbskurven når du påbegynder indtastningen af din annonce.